Reñé felicita els dos equips lleidatans participants a la Titan Desert

Titan_Desert_002_SLI

El president de la Diputació de Lleida ha felicitat als germans Eva i Isaac Ledesma del Ciutat de Lleida, guanyadors de la prova, i a la Rosa Alzamora i la Mireia Barberà de l’Ara Lleida, que van finalitzar sisenes

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dijous els dos equips lleidatans que han participat a la desena edició de la prova de BTT Titan Desert: el Ciutat de Lleida, format pels germans Eva i Isaac Ledesma, i l’Ara Lleida, composat per Rosa Alzamora i Mireia Barberà.

Els dos equips lleidatans han participat a la nova categoria Ambassadors, destinada a equips de dos ciclistes que representen la seva ciutat. Els germans Eva i Isaac Ledesma es van adjudicar la victòria i l’equip de la Rosa Alzamora i la Mireia Barberà van finalitzar en la sisena posició.

Es tracta d’una de les proves de BTT més dures del món i el president de la Diputació de Lleida els ha felicitat pels bons resultats, l’esforç i el mèrit que suposa participar en una competició d’aquestes característiques.

Lleida, 7 de maig de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat