Reñé fa una crida al consum de productes de proximitat en reconeixement a l’esforç dels pagesos

Reñe_FIra_Solsona_003_WEB

El president Reñé a la Fira de Sant Isidre de Solsona

Fira de Sant Isidre de Solsona

Reñe_FIra_Solsona_002_SLI

El president Reñé a la Fira de Sant Isidre de Solsona

Reñe_FIra_Solsona_003_SLI

El president Reñé a la Fira de Sant Isidre de Solsona

En la inauguració de la 64a edició de la Fira de Sant Isidre de Solsona, on Reñé també ha destacat la important repercussió econòmica que suposa aquest certamen per al territori

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat l’encarregat de presidir aquest divendres la inauguració de la 64a edició de la Fira de Sant Isidre de Solsona. En la seva intervenció, el president ha fet una crida a la societat perquè consumeixi productes agroalimentaris de proximitat com una forma de reconèixer el treball dels pagesos i productors i contribuir al desenvolupament del sector agroalimentari.

“A l’entorn d’una fira com aquesta, on hi ha una presència important del sector agrari i ramader de la pròpia comarca, és important fer una crida als lleidatans perquè consumeixin productes de km 0 i així donar un retorn a l’esforç i l’aposta dels productors que contribueixen a la riquesa de les nostres comarques”, ha dit Reñé.

En la seva intervenció també ha destacat la important repercussió econòmica que suposen les fires com aquesta per al desenvolupament econòmic dels municipis i comarques.

Reñé ha indicat que l’aposta firal de Solsona “és una de les més importants de les terres de Lleida” amb la Fira de Sant Isidre, del Trumfo i la Tòfona de Catalunya, la del Bolet i el Boletaire del Solsonès i la del Tió, que “demostren la vitalitat de la ciutat i de la comarca”.

Aquest certamen se suma a les 192 fires distribuïdes entre prop d’un centenar de municipis de totes les comarques de Lleida i que representen un potent motor econòmic.

Reñé ha estat rebut a la seu del Consell Comarcal del Solsonès per la seva presidenta, Sara Alarcón; per l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, i pel director de la Fira de Sant Isidre de Solsona, Josep Caelles.

Després de la inauguració oficial del certamen, la presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, ha lliurat al president de la Diputació un record commemoratiu i les autoritats han iniciat el recorregut pel recinte firal.

En el transcurs del mateix, Reñé també ha fet el lliurament de premis de l’Associació d’Empresaris per al Solsonès als treballs de Crèdit de Síntesi d’escolars de Secundària.

  Solsona, 13 de maig de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat