Reñé: “Estem farts i toca ja, per dignitat dels ciutadans, tenir la capacitat de gestionar el transport públic ferroviari”

Reñe_Acte_traspas_rodalies_004_SLI

El president de la Diputació de Lleida a l’Acte per al traspàs de rodalies a la Generalitat, que s’ha celebrat aquest dimecres al Palau de la Generalitat

Reñe_Acte_traspas_rodalies_002_SLI

El president de la Diputació de Lleida a l’Acte per al traspàs de rodalies a la Generalitat, que s’ha celebrat aquest dimecres al Palau de la Generalitat

El president de la Diputació de Lleida s’ha sumat a l’Acte per al traspàs de rodalies a la Generalitat, que s’ha celebrat aquest dimecres al Palau de la Generalitat

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimecres a l’Acte per al traspàs de rodalies al Govern de la Generalitat, que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat.

Un cop finalitzat l’acte, Reñé ha assenyalat que “hem demostrat abastament la nostra capacitat de gestionar molt millor el servei de rodalies” i ha afegit que “hem de sortir de la deslleialtat de l’Estat espanyol que no compleix allò que toca o allò que ha pactat”.

Per aquest motiu, ha remarcat que “estem farts i toca ja, per dignitat dels ciutadans i com a país, tenir la capacitat de gestionar el transport públic ferroviari, tant al servei de rodalies de l’àrea metropolitana com a la resta del territori i a Lleida de forma especial”.

“Aquest és un clar acte de reivindicació i compromís amb la ciutadania per fer-ho més bé i millor”, ha dit Reñé.

L’acte ha estat encapçalat pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui ha fet una crida a actuar de forma unitària per reclamar les inversions pendents en la xarxa i demanar-ne el traspàs.

El Govern ha organitzat l’acte en col·laboració amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i ha comptat amb representants del món econòmic, polític, institucional i civil del país. També ha assistit la vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, i una àmplia representació d’alcaldes de la demarcació de Lleida.

Barcelona, 26 d’octubre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat