Reñé es reuneix amb l’Incasòl per atreure inversions logístiques a Lleida

ORIrene_a_la_cambra_de_comercvr_editora_2_5979_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha avançat aquest dijous l’interès de diferents grups inversors per crear plataformes logístiques a les comarques de Lleida després de les reunions que ha mantingut amb l’Incasòl.

El president ho ha dit en la cloenda de la conferència que el secretari general de FERRMED, Joan Amorós, ha fet a la Cambra de Comerç de Lleida sota el títol “Les oportunitats del Corredor Mediterrani pel territori lleidatà”.

Precisament, i per tal d’identificar en un document únic totes les potencialitats logístiques de les comarques de Lleida, Reñé també ha recordat que la corporació encarregarà aquest any un estudi sota la tutela de FERRMED i amb la col•laboració de la Universitat de Lleida per analitzar i concretar totes les capacitats logístiques de les Terres de Lleida.

L’objectiu és disposar d’un document que posicioni avantatjosament les comarques lleidatanes com a centre d’entrada i distribució de mercaderies. Reñé espera que l’estudi i les seves conclusions “siguin un revulsiu econòmic pel sector econòmic i agroalimentari de Lleida”.

Durant la seva intervenció, Reñé ha destacat un cop més la importància del Corredor Mediterrani com a porta d’entrada dels productes lleidatans a Europa, destí final de molts d’ells. “Cal aprofitar l’estructura viària i ferroviària per trobar beneficis i rendibilitat a la nostra producció primària”, ha afegit Reñé.

Lleida, 27 de juny de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat