Reñé es posa la gorra solidària de l’Associació de Nens amb Càncer

Posa't la gorra- Afanoc

La Seu Vella de Lleida s’ha omplert aquest diumenge de famílies amb motiu de la campanya de sensibilització del “Posa’t la Gorra!” que organitza l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i que ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida. El president de la corporació, Joan Reñé, ha estat present en una jornada en què els nens i nenes han estat els grans protagonistes, amb actuacions i tallers diversos.

Reñé ha estat rebut a la porta de la Sibil•la de la Seu Vella per la delegada a Lleida d’AFANOC, Maite Montañés, i per la coordinadora d’aquesta entitat, Victòria Cano. Des d’allí s’han traslladat fins a l’escenari central, al Baluard de la Reina, des d’on han seguit les nombroses activitats que s’han dut a terme durant tot el matí i ha acompanyat la lectura del manifest a càrrec de menors que han patit càncer, que ha estat el moment més participat de la jornada.

El president de la Diputació no ha dubtat a l’hora de posar-se la gorra, que és el símbol d’aquesta campanya que compta amb el recolzament de la Diputació per tal de “manifestar el nostre suport i el nostre reconeixement, així com la nostra complicitat en tota aquesta feina excepcional que està fent l’AFANOC d’acolliment i ajut a les famílies dels nens que pateixen aquestes greus malalties”.

Segons Reñé, la festa de “Posa’t la Gorra!” és una mostra de la solidaritat dels lleidatans i lleidatanes al costat d’aquestes famílies”. El president ha recordat que la Diputació està col•laborant periòdicament i de manera reiterada des de fa temps amb l’AFANOC i ha volgut traslladar-los “el nostre suport moral i el nostre reconeixement”, fent especial incidència en la tasca que es desenvolupa a la casa d’acollida situada a Barcelona per a les famílies que s’han de desplaçar fora de Lleida per al tractament de la malaltia dels seus fills.

Els diners recollits en aquesta campanya, que també s’ha celebrat en altres punts de Catalunya, es destinen a iniciatives que fan costat als afectats i a les seves famílies en el procés de tractament del càncer. La gorra és un disseny de Custo Barcelona.

Lleida, 22 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat