Reñé es posa en contacte amb els municipis afectats per la pedregada

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

El president de la Diputació, Joan Reñé, s’ha posat en contacte amb els alcaldes dels municipis afectats per la pedregada que aquest dimarts ha afectat la comarca de les Garrigues.

La tempesta va descarregar amb força a municipis com Arbeca, Puiggròs, les Borges Blanques, Vinaixa i l’Albi i ja és la cinquena pedregada que es produeix a les comarques lleidatanes aquest estiu.

Aquesta nova tempesta es produeix dies després de la reunió convocada pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, per atendre la preocupació del món local després dels quantiosos danys provocats per les pedregades registrades aquest estiu a les comarques de Lleida.

La setantena de representants de sindicats i organitzacions agràries, productors, cooperatives i institucions que van participar en la trobada van concloure que cal aportar més investigacions científiques que permetin determinar de manera objectiva l’eficiència o no de l’ús del iodur de plata contra les pedregades.

L’objectiu és que els primers informes s’exposin en una jornada tècnica que es farà a la propera edició de la Fira de Sant Miquel de Lleida.

Lleida, 24 de juliol de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat