Reñé es compromet amb la Fundació Esclerosi Múltiple per ampliar l’Hospital de Dia Miquel Martí i Pol

Hospital de Dia Miquel Martí i Pol

Hospital de Dia Miquel Martí i Pol

El president de la Diputació anuncia en l’acte commemoratiu del 25è Aniversari de la Fundació Esclerosi Múltiple i del 10è Aniversari del mateix hospital l’aportació de la institució en 380.000 euros per a la construcció de l’espai del nou centre situat a l’Avinguda Onze de Setembre de Lleida

La col·laboració de la Diputació de Lleida amb la Fundació Esclerosi Múltiple es reforça encara més amb una nova aportació de 380.000 euros que permetrà efectuar el trasllat de l’Hospital de Dia Miquel Martí i Pol, situat a l’Hospital Arnau de Vilanova, a unes instal•lacions més grans per millorar el servei i els tractaments que ofereixen.

Així ho ha anunciat aquest divendres el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, en l’acte commemoratiu del 25è Aniversari de la Fundació Esclerosi Múltiple i del 10è Aniversari del mateix hospital.

Actualment l’Hospital de Dia Miquel Martí i Pol és el centre de referència sociosanitari de les persones que pateixen Esclerosi Múltiple, així com de joves amb malalties neurològiques discapacitants i progressives de la regió sanitària de Lleida. Actualment, atén més de 300 persones de les comarques de Lleida.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida ha afirmat que aquest hospital és el millor exemple dels beneficis de la interacció entre una entitat privada com la Fundació Esclerosi Múltiple i el sector públic.

“Per implementar encara més la seva eficiència en el teixit social de Lleida, cal una nova ubicació del l’Hospital de dia Miquel Martí i Pol amb més espai, més equipaments i més serveis per atendre un volum creixent de persones i minimitzar els temps d’espera”, ha afegit Reñé.

Per aquest motiu, la corporació lleidatana aportarà 380.000 euros per les obres d’arranjament i adequació del nou centre, situat a l’Avinguda Onze de Setembre de Lleida. Aquesta quantitat se suma a la col•laboració que la corporació lleidatana manté amb la Fundació Esclerosi Múltiple en múltiples projectes i iniciatives durant l’any.

El president de la Diputació de Lleida ha destacat els nombrosos exemples d’accions cíviques i solidàries que existeixen a Catalunya i que en les comarques lleidatanes es tradueixen en les 1.200 associacions i entitats, que treballen en múltiples projectes del tercer sector.

Entre elles es troba la Fundació Esclerosi Múltiple, que “en 25 anys de treball i esforç continuats ha passat del no-res a donar vida i esperança a moltes persones i famílies promovent la investigació, avançant en la detecció precoç de l’esclerosi múltiple, contribuint a la integració laboral i creant una xarxa d’acompanyament al pacient i les famílies”, ha explicat Reñé.

Lleida, 21 de novembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat