Reñé destaca la importància de les fires com a element d’innovació i dinamització a la Nit de l’expositor de la Fira de Sant Josep

ORIfira_sant_josep_020_editora_2_5180_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dissabte a la Nit de l’expositor de la Fira de Sant Josep de Mollerussa. Una vetllada que reuneix els expositors que participen a la Fira i on s’entreguen els premis a la maquinària agrícola, ramadera i instal•lacions agroidustrials.

En el seu parlament, Reñé ha destacat la importància de les fires com a element d’innovació i dinamització de l’economia i ha destacat la incorporació del Saló Produqte a la Fira de Sant Josep, que ha estat possible gràcies a la col•laboració de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Mollerussa i PRODECA.

El president de la Diputació també ha explicat que l’èxit de les fires se sustenta sobre tres elements com són els visitants que hi assisteixen, els expositors i les institucions. En aquest sentit, ha assegurat que es continuarà treballant perquè tots els expositors se sentin còmodes formant part de la Fira.

Reñé ha centrat bona part de la seva intervenció a destacar la celebració del 150è aniversari de la creació dels canals d’Urgell. Un element que ha contribuït a portar riquesa a les comarques de Lleida i les ha convertit en una important zona agrícola.

Mollerussa, 17 de març de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat