Reñé destaca la importància de l’ACM per definir un model local propi basat en l’eficàcia i la cooperació interadministrativa

Reñe_Cloenda_ACM_004_SLI

Reñe_Cloenda_ACM_001_SLI

El president de la Diputació de Lleida felicita l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, que ha estat reelegit president de l’ACM per als propers quatre anys

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat a la XVII Assemblea General de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), on l’actual president de l’ACM i alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, ha estat reelegit president de l’entitat per als propers quatre anys.

El president de la Diputació de Lleida, que ha intervingut a la cloenda de l’acte, ha agraït a Buch la tasca desenvolupada els darrers anys i l’ha felicitat per la seva reelecció. En la seva intervenció, Reñé ha destacat la importància de les entitats municipalistes com l’ACM, “que han ajudat a definir un model local propi, basat en l’eficàcia, l’eficiència i la cooperació interadministrativa”.

El president de la corporació lleidatana ha explicat que els consistoris han sabut adaptar les seves polítiques ciutadanes a la nova realitat, canviant i complexa i aquesta adaptació ha comptat amb el suport d’entitats com l’ACM.

Reñé ha agraït també el compromís i la voluntat de servei dels alcaldes, que treballen per gestionar el dia a dia dels seus municipis perquè els ciutadans tinguin els millors serveis possibles independentment del lloc on visquin. També ha fet un reconeixement a la seva proximitat envers els ciutadans i la implicació que han tingut en un dia com avui donant suport al president Mas.

La cloenda de l’assemblea ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del Govern, Neus Munté.

A més de la reelecció del president, la XVII Assemblea General de l’ACM també ha servit per fer balanç de la feina feta al llarg dels darrers quatre anys a favor del municipalisme català i també per marcar les línies estratègiques de futur de l’entitat.

Lleida, 15 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat