Reñé destaca els valors de l’esforç, la constància i l’esperit de superació dels esportistes lleidatans

ORIdsc_0854_editora_2_5202_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimecres en l’acte de reconeixement a esportistes i entitats de Lleida 2011, organitzat per la Secretaria general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

L’acte s’ha celebrat a la Biblioteca Pública de Lleida, i ha comptat amb la participació del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; el delegat del govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el representant territorial de l’Esport, Joaquim Perisé; i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso.

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació ha agraït l’esforç fet per totes els esportistes i entitats al llarg de 2011, perquè en ells queden reflectits valors tan importants com el de l’esforç, la constància i l’esperit de superació. En aquest sentit, ha destacat la tasca de promoció de l’esport de base que s’està fent a les comarques de Lleida.

Reñé ha afirmat que la Diputació mantindrà la seva aposta de donar suport al món de l’esport, col•laborant amb federacions territorials, consells esportius i entitats de tot el territori en la realització de les seves activitats.

Durant l’acte s’han reconegut els resultats esportius obtinguts per 167 esportistes i entitats de la demarcació de Lleida durant l’any 2011.

Lleida, 28 de març de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat