Reñé destaca a l’IEI l’aportació històrica i social del llibre “La Plana salvatge”

ORIdsc_0693_editora_2_5144_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dimarts la presentació del llibre “La Plana salvatge. Volum 2”, de Felip Gallart. L’acte, que s’ha celebrat a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), ha comptat amb la participació de l’autor, de l’editor German París Leza i del filòleg Santi Arbós.

Es tracta del segon volum del llibre “La plana salvatge”, que explica la història dels petits pobles de les comarques de Lleida en el període comprès entre els anys 1846 i 1862.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que aquest llibre “és un reconeixement a totes les generacions passades que han fet possible el nivell de vida del què gaudim actualment”, i ha destacat l’aportació històrica i social d’aquesta publicació per a la coneixença de les nostres terres i el seu passat més immediat.

Reñé ha dedicat unes paraules de reconeixement a l’autor Felip Gallart i a la seva contribució en la seva tasca de recuperació del nostre patrimoni històric i social.

Lleida, 28 de febrer de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat