Reñé destaca a El Pont de Suert el potencial de les fires com a element turístic

ORIrene_fira_girella_editora_2_5568_0_1

ORIrene_fira_de_la_girella_02_editora_2_5568_0

El president de la Diputació, Joan Reñé, ha participat aquest diumenge en la inauguració de la Fira de la Girella d’El Pont de Suert, que ha tingut lloc al pavelló municipal.

En declaracions als mitjans de comunicació, Reñé ha destacat la importància de les fires al nostre territori, assegurant que “suposen una aposta per part de la gent de cada municipi d’oferir el que som i el que fem”, com és el cas de la Fira de la Girella.

En aquest sentit, el president de la Diputació ha fet referència a la implicació de l’Ajuntament i de tot el municipi d’El Pont de Suert per consolidar la Fira, i ha explicat que esdeveniments com aquest ajuden a preservar l’estructura de municipis del nostre territori.
 

Reñé també ha assenyalat el potencial turístic de l’Alta Ribagorça, i en aquest sentit, ha destacat l’impacte del turisme de neu, del que ha dit que és “imprescindible per a la comarca”, en referència a la continuïtat de l’estació de Boí Taüll.

Després del pregó per part de la cap d’Exposicions, Educació i Projectes del Museu Nacional i de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, Carme Prats, les autoritats han visitat la fira i han fet una degustació de girella.

Per acabar, el president ha visitat l’exposició “Eines antigues del camp” al Local de la Cofradia d’ El Pont de Suert juntament amb l’alcalde del municipi, Albert Alins.

En la seva visita, Reñé ha estat acompanyat pel diputat Xavier Pont, i pel cap de Relacions amb el Món Local, Joan Eroles.

El Pont de Suert, 21 d’octubre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat