Reñé des de Xest felicita Marc Màrquez just després de proclamar-se campió del món de MotoGP

ORIjoan_rene_felicita_marquez_002_editora_2_6152_0_1

ORIjoan_rene_felicita_marquez_001_editora_2_6152_1

ORIjoan_rene_ramon_royes_feliciten_marquez_001_editora_2_6152_2

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha felicitat personalment i des del mateix Circuit Ricardo Tormo de Xest el pilot cerverí Marc Màrquez just després de proclamar-se campió del món de MotoGP.

Reñé ha seguit amb atenció la carrera de Marc Màrquez des del paddock del circuit juntament amb l’alcalde de Cervera, Ramon Royes. El president de la Diputació de Lleida ha afirmat que han volgut estar aquí per donar-li suport i acompanyar-lo en aquest dia tan especial, tal i com ha fet la corporació des de l’any 2005.

Màrquez ha mostrat la seva alegria pel títol guanyat i la satisfacció pel suport rebut.

Reñé ha destacat l’esforç, la perseverança i el sacrifici que ha demostrat el pilot per aconseguir aquest títol i per convertir-se en un esportista de projecció internacional. "Ens sentim orgullosos del tarannà del Marc Màrquez que sempre ha exercit de lleidatà amb la senzillesa i humilitat que el caracteritza", ha dit Reñé.

El president de la Diputació de Lleida també ha felicitat l’Àlex Màrquez, que ha aconseguit la quarta posició a Moto3.

La corporació va apostar pel jove pilot de MotoGP l’any 2005, quan ja mostrava grans possibilitats de futur en el motociclisme, igual que el seu germà Àlex Márquez, que també esponsoritza la Diputació de Lleida a través de la marca “Ara Lleida”, creada per la institució per tal de promocionar l’oferta turística de les comarques lleidatanes.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat