Reñé defensa “les capacitats de decisió” davant “les proclames populistes” en el Dia de la Comarca a Mollerussa

Dia de la Comarca, Mollerussa

Dia de la Comarca, Mollerussa

Estand Aliments-Mollerussa

El president recorda que el Pla d’Urgell “va exercir el seu particular dret a decidir fa 27 anys”

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dissabte el Dia de la Comarca del Pla d’Urgell, en una celebració a l’Ajuntament de Mollerussa on han participat els alcaldes i regidors dels municipis veïns.

Reñé ha donat l’enhorabona a tots els presents per la gran tasca realitzada en els darrers quatre anys i ha recordat que ‘convenen i calen capacitats de decisió en moments convulsos com els que estem vivint en què tenen molt pes les proclames populistes”.

Reñé ha fet balanç d’algunes de les actuacions que ha dut a terme la Diputació de Lleida durant aquest mandat ‘sempre sota el criteri de fer les coses des de la base’. ‘Ho hem practicat a la Diputació de Lleida aquests anys amb quatre pressupostos aprovats per unanimitat’, ha afegit.

El president de la Diputació també ha senyalat la importància de la Fira de Sant Josep com a referent agrari i els avenços que ha fet la comarca des de l’any 1988 ‘quan va exercir el seu particular dret a decidir’ en al·lusió al reconeixement administratiu que va obtenir dins el nou mapa comarcal.

Segons Reñé, ‘Mollerussa no seria el que es sense la seva comarca i el Pla d’Urgell tampoc seria el que és sense Mollerussa. Un binomi que camina de la ma amb compromís i saber entendre. Hem aconseguit que la comarca tingui una viabilitat i sigui ara mateix un exemple d’èxit. Sempre des de la més estricta proximitat en la gestió de totes les coses”.

En acabar els parlaments, Joan Reñé acompanyat per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i de la resta d’autoritats locals de la comarcal han visitat els estands de la Fira de Sant Josep.

Mollerussa, 21 de març de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat