Reñé defensa la supressió de LRSAL perquè dificulta l’eficàcia i la gestió dels ajuntaments

Reñe_cloenda_municipalia_002_SLI

Balanç positiu de la fira Municipàlia

El president de la Diputació de Lleida ha participat a la cloenda de Municipàlia, un certamen que ha qualificat d’exitós i totalment consolidat


El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha defensat la supressió de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL) perquè considera que “provoca una mala gestió de l’entorn municipal i no ajuda a fer eficients els ajuntaments”.

Reñé ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa prèvia a la cloenda de la 18a Fira Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals, Municipàlia, i de la 2a edició del Saló Nacional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i Empreses d’Oci, Innocamping, que tanca portes aquest divendres.

Reñé ha explicat que Municipàlia s’ha convertit un any més en el punt de trobada del món local, on els alcaldes i tècnics comparteixen les experiències i preocupacions per tal de millorar la gestió del dia a dia.

Una d’aquestes preocupacions se centra en com minimitzar els efectes que la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL) pot causar-los. En aquest sentit, Reñé ha afirmat que s’hauria de retirar perquè no en ajuda en res a aconseguir una gestió eficient i eficaç als ajuntaments.

El president de la Diputació de Lleida ha qualificat d’exitosa i totalment consolidada la Fira Municipàlia i ha afegit que part de l’èxit d’aquest certamen es basa en que es tracta d’una fira on s’exposen totes les novetats vinculades a equipaments municipals i que aquest any, a més a més, coincideix amb l’inici de mandat de molts alcaldes que és ara quan programen les accions de la legislatura.
També ha assenyalat que la crisi econòmica ha portat els ens locals a buscar les millors fórmules per aconseguir una major eficiència i Municipàlia és una fira que ofereix nombroses oportunitats per millorar els serveis als ciutadans.

La Fira ha rebut la visita d’uns 20.000 representants del món local procedents de Catalunya, de l’Estat espanyol, d’Europa i d’Iberoamèrica.

Lleida, 16 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat