Reñé celebra que Arkia consolidi la seva aposta per Lleida i programi nous vols

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació de Lleida promocionarà les rutes ‘Perseguits i salvats’ a Israel al febrer i a l’abril

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha celebrat que l’aerolínia israeliana Arkia, la segona més important del país, hagi confirmat que aquest estiu tornarà a operar a l’aeroport de Lleida-Alguaire amb un mínim de 20 vols entre Lleida-Alguaire-Tel-Aviv.

Segons ha informat la conselleria de Territori i Sostenibilitat, del 26 de juny al 30 d’agost de 2015 hi haurà un vol setmanal que cobrirà la ruta Tel-Aviv-Lleida-Alguaire amb capacitat per a 110 passatgers per vol.

Arkia és la segona aerolínia d’Israel i els seus responsables es van reunir amb la Diputació de Lleida i Aeroports de Catalunya l’any 2014 per tal de promoure l’entesa dels vols xàrter que avui ja són una realitat.

Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, s’ha col•laborat amb la campanya de promoció que Arkia porta terme per garantir l’ocupació dels xàrter Lleida-Alguaire-Tel-Aviv.

En aquest sentit, cal recordar que la Diputació de Lleida tornarà a ser present aquest mes de febrer a la Fira de Turisme de Tel-Aviv, així com també a l’abril, en el marc de dues accions dedicades a promocionar les rutes d’evasió de jueus pel Pirineu de Lleida durant l’Holocaust nazi.

Lleida, 30 de gener de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat