Reñé celebra l’elecció de Lleida com a seu de la final de la Copa d’Europa de futbol sala

ORIfoto_president_editora_2_5076_0_1

Segons Reñé aquest fet, a més de ser una activitat esportiva de primer nivell que es veurà per tot el món, amb la participació dels quatre millors equips de futbol sala europeus, ajudarà a impulsar la promoció de Lleida i les seves comarques.

Pel president de la Diputació, a més de l’activitat esportiva que es celebrarà entre els dies 26 i 29 d’abril al pavelló Barris Nord de Lleida, hi haurà un nombre importants de visitants que estaran uns dies a les comarques de Lleida i que gaudiran de la gastronomia, el paisatge i el patrimoni cultural. Aquest fet serà molt important per les comarques de Lleida perquè suposarà donar a conèixer aquest territori, tenint en compte el desplegament de mitjans de comunicació que hi haurà, la cobertura televisiva que tindrà l’esdeveniment, i especialment els beneficis econòmics que deixarà aquesta activitat durant aquest període, ja no només en la vessant esportiva, sinó en la de la generació de riquesa pel territori.

Els equips que prendran part en aquesta competició seran el FC Barcelona, el Dinamo de Moscou de Rússia, l’Sporting Clube de Portugal i el Marca Futsal d’Itàlia.

Lleida, 25 de gener de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat