Reñé assisteix al concert de presentació de la Jove Orquestra de Ponent a Cervera

ORIjove_orquestra-01_editora_2_5332_0_1

ORIjove_orquestra-02_editora_2_5332_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest divendres al concert de presentació de la Jove Orquestra de Ponent que s’ha celebrat al Paranimf de la Universitat de Cervera. Reñé ha estat rebut pel regidor de Cultura de Cervera, Marc Holgado, i ha saludat el president de l’Associació Jove Orquestra de Ponent, Marc Girona; la directora del Conservatori de Cervera, Estefania Balcells, i tots els components de l’orquestra.

Durant la seva intervenció, prèvia al concert, el president de la Diputació ha destacat el paper de la nova orquestra com a eina prèvia a la professionalització, i ha posat com a referència l’orquestra Julià Carbonell com una realitat consolidada que ha assolit èxits notables, fonamentats en una feina ben feta per part dels professionals que integren l’orquestra, el seu director, Alfons Reverter, i el públic que li ha estat fidel.

Joan Reñé ha dit que la creació de la Jove Orquestra de Ponent no és fruit de l’atzar, sinó de la magnífica feina que venen realitzant els conservatoris i les escoles de música d’arreu del territori, i ha destacat el fet que aquesta iniciativa sorgeixi dels propis alumnes.

El president de la Diputació ha recordat les paraules que aquesta mateixa setmana va dir Joaquim Maria Puyal al president de la Generalitat, Artur Mas, que tenia un poble al darrere, per fer un símil del que representa la Jove Orquestra, en el sentit de no creuar-se de braços i arribar tan lluny com sigui possible amb aquest projecte.

Cervera, 26 de maig de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat