Reñe assisteix a l’acte de presa de possessió del president electe de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas

ORIjoan_rene_-_presa_possessio_artur_mas_001_editora_2_5676_0_1

ORIjoan_rene_-_presa_possessio_artur_mas_002_editora_2_5676_1

El president de la Diputació de Lleida ha manifestat al President Mas la voluntat de col•laboració i suport en el procés cap a la sobirania de Catalunya

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dilluns a la presa de possessió del president electe de la Generalitat, Artur Mas, en una cerimònia que ha tingut lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

Reñé ha felicitat el president Artur Mas i li ha manifestat “la més absoluta voluntat de col•laboració per fer possible el procés cap a la sobirania de Catalunya”. Segons el president de la Diputació de Lleida, “en el seu discurs el President ha deixat molt clars els missatges que fan referència a la voluntat del poble en les darreres eleccions”.

L’acte s’ha iniciat amb la lectura del Decret de nomenament per part de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. A continuació, el president ha pronunciat la fórmula de prometatge i se li ha imposat el distintiu propi del càrrec. El parlament del president de la Generalitat, Artur Mas, i la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya han posat el punt i final a la cerimònia.

Barcelona, 24 de desembre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat