Reñé assisteix a la presentació de la nova societat formada per l’empresa lleidatana Grup Gaset i Dahra Agriculture dels Emirats Àrabs

ORIfoto_presentacio_auditori_al_dahra_fagavi_al_palau_de_congressos_editora_2_5668_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dimecres a la presentació de la nova societat agrícola Al Dahra Fagavi.

La nova empresa és el resultat de la fusió entre l’empresa lleidatana Grup Gaset, ubicada al Pla d’Urgell, i l’empresa Dahra Agriculture Company, amb seu a Abu Dabi (Emirats Àrabs), i considerada una de les multinacionals amb un dels volums de contenidors més importants als ports de Barcelona i Tarragona.

La nova aliança és conseqüència de la voluntat d’aquesta empresa de proveir de farratges de qualitat els Emirats Àrabs. Anualment, gestionarà 360.000 tones de farratges i ocuparà 140 treballadors.

Durant la presentació, els responsables d’aquesta aliança han posat de manifest l’excel·lència i la qualitat de la producció farratgera de Catalunya, les oportunitats d’ocupació que generarà aquesta aliança, així com també la voluntat d’arribar a acords amb empreses locals.

En aquest sentit, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat la importància d’aquesta operació perquè pot suposar una porta d’accés a noves inversions procedents dels Emirats Àrabs en altres sectors estratègics per al desenvolupament i el progrés econòmic de les comarques de Lleida.

Grup Gaset va ser fundat l’any 1963 per la família Gaset a Vila-sana. Actualment, està considerada una empresa de referència a nivell nacional en el sector dels farratges, tant pel que fa a la deshidratació, la comercialització i també la venda. Les seves plantes i comercialitzadores estan ubicades, majoritàriament, a Catalunya, però també té seus a l’Estat espanyol. En total, compta amb una plantilla de 80 persones.

Mentre, al Dahra Agriculture Company és una de les multinacionals més importants en el camp de l’agricultura i els productes per animals, que duu a terme importacions des d’Àfrica, Àsia, Europa i Nord-Amèrica, i compta amb més de 800 treballadors.

A la presentació hi ha participat el director d’Operacions del Grup Al Dahra Fagavi, Abdolghani Ezzitouni; el director executiu del Grup Al Dahra Fagavi, Josep Maria Gaset; i el vicepresident MD del Grup Al Dahra Favara i director executiu de Al Dahra Agriculture, H.E.Khadim Al Darei, i el director dels Serveis Territorials d’Agricultura a Barcelona, Marià Morera.

L’acte ha tingut lloc al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, amb una assistència de gairebé un miler de persones, segons fonts de l’organització.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat