Reñé assisteix a la concentració de rebuig a la reforma educativa del Govern Espanyol

ORIrene_a_la_concentracio_contra_la_reforma_educativa_000_editora_2_5653_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dilluns a la concentració de rebuig per l’avantprojecte de la Llei Orgància per a la millora de la qualitat educativa (LOCME), proposat pel Govern Espanyol.

La concentració, organitzada per la plataforma SomEscola.cat, ha tingut lloc davant de la Subdelegació del Govern Central.

Després que transcendís el text, el passat 4 de desembre, Reñé ja va assegurar que l’esborrany és un “atac frontal a la immersió lingüística en llengua catalana”.

El president de la Diputació de Lleida va afegir que “es tracta d’una política de negació i menyspreu de la cultura i la llengua catalanes” i ”un atac furibund per fer desaparèixer la ‘consciència lingüística’ compartida a tots els territoris de parla catalana”.

Reñé ha estat acompanyat pel vicepresident primer de la Diputació, Miquel Padilla; pel vicepresident quart, Josep R.Ibarz; per la vicepresidenta de l’IEI i portaveu de CiU a la Diputació, Rosa Pujol, pels diputats Antoni Navinés i Xavier Pont, i pel cap de l’Àrea de Planificació i Estratègia de la Diputació, Josep Gabarró.

Lleida, 10 de desembre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat