Reñé assegura que la continuïtat del Tren dels Llacs està garantida

ORItrenpobla_editora_2_5148_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assegurat que la continuïtat del Tren dels Llacs està garantida, després que les institucions hagin trobat el finançament necessari per a la seva viabilitat. A més, ha afegit que el Tren dels Llacs és un servei molt important per l’economia del Pallars.

Reñé ha fet aquestes declaracions després de participar en la constitució de la Comissió de seguiment de la línia de tren de Lleida-La Pobla de Segur-Esterri, que s’ha celebrat aquest dijous al Consell Comarcal del Pallars Jussà. En la reunió s’ha analitzat el funcionament de la mobilitat als municipis afectats per la reordenació del servei.

En aquest sentit, el president de la Diputació de Lleida ha indicat que s’ha acordat fer el seguiment necessari per determinar si és convenient o no introduir modificacions per millorar l’eficiència del servei.

Aquesta ha estat la primera reunió de la Comissió de seguiment del tren de la Pobla. La comissió creada per la Generalitat està encapçalada pel director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, i en formen part el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el delegat de l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins; la directora dels Serveis Territorials de Lleida, Maria Dolors Tella, i els presidents de les comarques implicades, entre ells Joan Ubach, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà. També hi han assistit representants municipals de Lleida, Balaguer i la Pobla de Segur.

Tremp, 1 de març de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat