Reñé assegura que el procés cap a la sobirania garantirà millores socials

ORIrene_entrega_placa_gent_gran_prullans_editora_2_5537_0_1

ORIrene_festa_gent_gran_prullans_editora_2_5537_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que el procés cap a la sobirania de Catalunya garantirà millores a tots els sectors de la societat. Reñé ha fet aquestes declaracions a la Festa de la Gent Gran de Prullans (La Cerdanya), que ha presidit aquest dissabte. El president de la Diputació ha assegurat que “ningú perdrà les seves pensions, ni serà desatès al seu consultori ni cap parat perdrà les seves prestacions”.

Durant el seu parlament, Reñé ha lloat els valors i les actituds de la gent gran, que han ajudat a construir els fonaments d’aquest país, i els ha demanat que continuïn aportant aquestes actituds i aquests valors a la nostra societat, perquè aquests “donen consistència, riquesa i projecció a les comunitats”. A més, també els ha demanat que no es quedin a casa i que participin en la vida municipal i de país en aquests moments difícils que estem vivint.

En la seva visita, Reñé ha estat rebut per l’alcalde del municipi, Daniel Gorriz, i pel president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramon Moliner. Després de signar el llibre d’honor, les autoritats s’han desplaçat a l’església de Sant Esteve, on ha tingut lloc una missa solemne. Posteriorment, Reñé ha presidit l’homenatge a la Gent Gran que s’ha celebrat al local Social de Sant Esteve i ha participat en el lliurament de plaques commemoratives a la gent del municipi que té més de 80 anys.

El president de la Diputació ha estat acompanyat pel diputat Antoni Navinés i pel cap de Relacions amb el Món Local, Joan Eroles.

Prullans, 6 d’octubre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat