Reñé anuncia la finalització de la variant d’Ivars d’Urgell l’any vinent

Reñé Assemblea cooperativa Ivars

Reñé Assemblea cooperativa Ivars

Reñé Assemblea cooperativa Ivars

El president de la Diputació ha clos l’Assemblea General de la Cooperativa en l’any que se celebra el centenari de la creació de l’entitat

La variant d’Ivars d’Urgell estarà completament finalitzada l’any vinent i s’incardinarà en un eix viari competència de la Diputació de Lleida, que la institució té previst arranjar en els traçats des de Bellpuig a Castellserà i des de Preixens fins a la connexió amb Artesa de Segre per facilitar les comunicacions en aquestes zones agrícolament productives i que formen part de la nova zona de regadiu del canal Segarra-Garrigues.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ho ha anunciat a Ivars d’Urgell, en el transcurs de la cloenda de l’Assemblea General de la Cooperativa. Fins al moment, s’han executat dues de les tres fases de la variant. La tercera és la que resta pendent de licitació i el projecte constructiu està pressupostat en més de 800.00 euros.

“Després de molts anys de reivindicació, hem construït dos de les tres fase que hi ha de la variant d’Ivars, i aquest any licitarem la tercera. L’any que ve deixarem acabada aquesta obra necessària i imprescindible per a la mobilitat dels veïns d’Ivars, però també, d’una manera molt especial, per a la Cooperativa, ja que traurà el trànsit pesant del centre del poble”, ha dit Reñé davant dels socis assistents, l’alcaldessa, Montse Coma, el gerent de la cooperativa, Antoni Pané, i del president de l’entitat, Josep Coll.

De fet, en el transcurs de l’assemblea, s’ha exposat la reordenació interna de les instal•lacions i la creació d’una nova zona de pàrquing gràcies a la connexió amb la nova variant.

L’assemblea d’enguany ha coincidit amb el centenari de la creació de la Cooperativa, “que ha basat el seu èxit en la unió i la cohesió”, ha destacat Reñé, que ha felicitat també el consell rector pel balanç econòmic de l’entitat. La Cooperativa d’Ivars d’Urgell va facturar 175 milions d’euros l’any 2014 i va créixer en socis fins els 2.691.

Ivars d’Urgell, 14 de juny de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat