Reñé anima a consumir productes de proximitat en reconeixement a l’esforç dels pagesos

Reñe_reconeixement_DO_Garrigues_001_SLI

Reñe_reconeixement_DO_Garrigues_002_SLI

Reñe_reconeixement_DO_Garrigues_004_SLI

Durant l’acte commemoratiu del 40è aniversari de la DO Les Garrigues, on el president de la Diputació de Lleida ha rebut un reconeixement pel suport de la institució a la denominació d’origen

El president de la Diputació, Joan Reñé, ha animat el sector a potenciar i “conscienciar la societat de la importància de consumir productes de proximitat” com una forma de reconèixer el treball dels pagesos i productors i contribuir al desenvolupament del sector agroalimentari.

Reñé ha fet aquesta crida a l’acte commemoratiu del 40è aniversari de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Les Garrigues, que s’ha celebrat aquest divendres a La Llotja de Lleida.

L’acte, que ha estat presidit pel conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Jordi Ciuraneta, ha comptat amb l’assistència de nombroses personalitats del món agrari, cooperatiu i polític.

En el transcurs de l’acte, el president de la Diputació de Lleida ha rebut un reconeixement pel suport que la institució ha donat a la denominació d’origen. Reñé ha recollit l’obsequi de mans del president de la DOP Les Garrigues, Joan Segura, i ha agraït aquest lliurament.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida ha felicitat la DOP Les Garrigues per la seva trajectòria i ha remarcat la importància dels pagesos i productors per a la riquesa i desenvolupament del territori i ha volgut fer un reconeixement al seu esforç i treball.

El president de la Diputació de Lleida ha ressaltat la gran qualitat de l’oli elaborat a les comarques lleidatanes per persones que hi dediquen un gran esforç.

Lleida, 4 de setembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat