Reñé afirma que Torre Vicens acollirà en un futur alguns serveis de la Diputació

Reñe_obres_Torre_Vicens_003_SLI

Reñe_obres_Torre_Vicens_002_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dijous les obres de consolidació de l’edifici i de condicionament de l’entorn de Torre Vicens, que ja es troben a la fase final

L’edifici modernista de Torre Vicens, situat al barri del Secà de Sant Pere de Lleida, acollirà alguns serveis que la Diputació de Lleida actualment té ubicats a altres dependències de la corporació.

Així ho ha anunciat aquest dijous el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, durant la seva visita a les obres de consolidació de l’edifici i de condicionament de l’entorn de la finca de Torre Vicens.

En declaracions als mitjans de comunicació, Reñé ha explicat que una de les previsions de la Diputació de Lleida és que alguns dels serveis que ofereix la corporació es puguin traslladar a aquest edifici ubicat en “un entorn excepcional”. “És un tema que anirem decidint i valorant, volem donar valor a aquest equipament, adequar-lo i integrar-lo al barri del Secà de Sant Pere”.

Abans d’acollir aquests serveis, s’haurà de finalitzar la primer fase de consolidació de l’edifici i les actuacions d’enjardinament i millora dels drenatges, dues actuacions que està previst que acabin el proper mes de maig.

Aquestes actuacions, que desenvolupen Aspros, han suposat una inversió de 100.000 euros, uns 50.000 euros per la consolidació de l’edifici i 50.000 euros més pels treballs d’enjardinament.

En una segona fase es planificaran més actuacions a l’interior de l’edifici, que ocupa una superfície de 170 metres quadrats, per adequar-lo de forma progressiva.

Reñé ha destacat la importància de que un espai públic com aquest, depenent d’uns institució, tingui un entorn adequat perquè els veïns el puguin gaudir.

Lleida, 30 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat