Reñé afirma que entitats com Aspros contribueixen a una societat activa, responsable, solidària i més justa

Reñé clou la Trobada de Famílies d'Aspros

Reñé clou la Trobada de Famílies d'Aspros

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit la cloenda de la Trobada de famílies d’aquesta fundació, a la que ha dedicat paraules de reconeixement i agraïment per la tasca que desenvolupa

Aspros és una de les 1.200 entitats de les comarques lleidatanes que reben suport de la corporació pel desenvolupament dels seus projectes

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dissabte la cloenda de la Trobada de famílies d’Aspros, fundació privada sense ànim de lucre dedicada a les persones amb discapacitats psíquiques.

En la seva intervenció, Reñé ha manifestat paraules de felicitació i de reconeixement envers els professionals d’Aspros per tota la tasca que desenvolupen en favor de la igualtat d’oportunitats i de la integració social de les persones amb discapacitats psíquiques. “Les comunitats es manifesten riques, no només quan són capaces de generar activitat econòmica, sinó sobretot si són actives, responsables, solidàries i justes”, ha indicat.

La Fundació Aspros, que es va crear ara fa més de 50 anys, és una de les 1.200 entitats de les comarques lleidatanes que reben suport de la corporació pel desenvolupament dels seus projectes socials, culturals i cívics. “Al llarg d’aquests més de 50 anys, heu crescut, heu avançat i heu madurat amb treball i sacrifici per fer una comunitat més rica”, ha dit.

Reñé ha explicat que la responsabilitat de les administracions i les institucions és estar al costat d’entitats com Aspros que són les que fan la feina més important. Una responsabilitat que es tradueix en ajuts econòmics, però també en la creació d’entramats professionals que fan possible una millora en els criteris d’atenció a aquests col•lectius.

El president de la Diputació de Lleida ha afegit que la corporació lleidatana també té un marcat compromís social amb les Escoles Especials i duent a terme una important acció de govern adreçada a múltiples sectors de població amb necessitats i demandes específiques i diverses.

A l’acte de cloenda també ha assistit la diputada Josefina Bernades.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat