Reñé acompanya el conseller Cleries a la visita a les instal•lacions de La Torxa, a la Caparrella

ORIinstallacions_la_torxa_02_editora_2_4861_0_1

ORIinstallacions_la_torxa_01_editora_2_4861_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha acompanyat aquest divendres al conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries, en la seva visita a les instal•lacions de l’Associació d’Ocupació i Esplai de Catalunya La Torxa situades al Complex de La Caparrella de la Diputació de Lleida.

La visita també ha comptat amb l’assistència de la vicepresidenta de la Fundació Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Rosa Pujol, i de la diputada Josefina Bernades. Les autoritats han estat rebudes pel president de La Torxa, Josep Martí, i han fet un recorregut per les instal•lacions.

L’Associació d’Ocupació i Esplai de Catalunya La Torxa és una entitat sense afany de lucre que es va crear l’any 1987 amb l’objectiu d’atendre i de treballar per la integració laboral de les persones amb discapacitats psíquiques.

Des de l’any 2004, la seva seu està situada al Complex de La Caparrella de Lleida en un edifici de 2.500 metres quadrats construït en una finca de 4.321 metres quadrats, la qual va ser cedida per la pròpia Diputació de Lleida l’any 2000.

Actualment, treballen a l’entitat 74 persones amb discapacitat psíquica o mental. Així mateix, el centre també compta amb una plantilla de 18 professionals per atendre aquestes persones i l’activitat que duen a terme.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat