Recolzem la Montsec-Montsec, que espera 900 participants

Cursa Montsec-Montsec

Cursa Montsec-Montsec

Es podrà optar a tres rutes en una jornada que se celebrarà el 23 de maig

La VII edició de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec ha estat presentada avui a la Diputació de Lleida en un acte que ha comptat amb la presència del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; de l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé; el regidor d’Urbanisme, Esport i Joventut, Guifré Ricart; el president del Club Ciclista Balaguer i coordinador de la marxa, Sisco Caus; i el vicepresident del Club Ciclista Balaguer, Jordi Ribalta.

La cita està plenament consolidada dins el calendari i ha esdevingut una de les marxes de referència del panorama català, on figura entre les més multitudinàries. En aquest sentit, cal dir que enguany espera uns 900 participants, una xifra que suposaria el seu rècord, amb ciclistes provinents d’arreu de l’Estat espanyol.

En la seva intervenció, Antoni Fo s’ha referit a aquest fet tot destacant la tasca dels organitzadors, amb “uns 120 voluntaris col·laborant-hi”, i la seva confiança en què la jornada serà “un èxit assegurat”. A més, ha subratllat que la Marxa “permetrà gaudir d’un entorn natural extraordinari, amb us espais naturals privilegiats, com el Port de Comiols i el Port d’Àger, fet que garanteix un dia fantàstic d’esport i natura, amb la qual cosa la Diputació es pot dir que patrocina l’esport i el país”.

La VII Marxa Cicloturista Montsec-Montsec és una jornada no competitiva que es desenvolupa sobre carreteres obertes. Se celebrarà el dissabte 23 de maig a la Noguera, sent Balaguer el punt de sortida i d’arribada, a més del centre neuràlgic de la jornada. Com en edicions anteriors, els participants podran optar entre tres recorreguts de diferents nivells: el més dur, de 190 kilòmetres i 3.300 metres de desnivell, anirà fins a Terradets passant per Gerb i el Port d’Àger, per després tornar per Vilanova de Meià, Fontllonga i Camarasa; el segon, de 140 kilòmetres i 2.050 metres de desnivell, va també fins a Terradets, però torna per Gavet, Comiols i Artesa de Segre; el tercer, de 80 kilòmetres i 1.300 metres de desnivell, va fins a l’estació de tren d’Àger i torna per la Baronia i Camarasa.

Lleida, 4 de maig de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat