Recepció oficial del bisbe Giménez Valls a la Diputació de Lleida

Reñe_bisbe_Lleida_004_SLI

El president Reñé i el bisbe de Lleida han reiterat la voluntat de continuar amb els treballs de manteniment del patrimoni arquitectònic de les esglésies dels municipis de la

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dijous la visita oficial del Bisbe de Lleida, Salvador Giménez. La trobada ha servit per mantenir un primer contacte després de l’acte de presa de possessió del prelat el passat mes de setembre.

Durant la trobada, el president Reñé i el bisbe de Lleida han refermat la voluntat de continuar col·laborant pel manteniment del patrimoni arquitectònic de les esglésies, ermites i capelles distribuïdes pels municipis de la demarcació.

Reñé ha explicat en declaracions als mitjans de comunicació que actuaran de forma consensuada i valorant junts quines són les actuacions prioritàries segons les disponibilitats econòmiques existents.

Per la seva part, el bisbe ha explicat que des del primer dia s’ha sentit molt ben acollit per la diòcesi i pels lleidatans i ha agraït la col·laboració rebuda per les diferents institucions, entre elles la corporació lleidatana, en projectes com els pisos del Seminari.

La Diputació de Lleida va fer una aportació de 150.000 euros per iniciar la primera fase dels treballs de rehabilitació de l’edifici i posteriorment va donar 50.000 euros més per la compra del mobiliari dels pisos socials situats a l’antic seminari diocesà de Lleida destinats a famílies desnonades o en risc d’exclusió.

Pel que fa al litigi per l’art del Museu de Lleida, el bisbe ha reiterat la seva aposta pel diàleg.

Després de la reunió, el bisbe ha signat en el llibre d’honor i ha visitat el saló de plens de la corporació.

Lleida, 22 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat