Recepció del CB Lleida a la Diputació per celebrar l’ascens a Lliga 2

CBLLeida_01

CBLLeida_03

CBLLeida_05

CBLLeida_02

El president de la Diputació, Joan Talarn, felicita l’entitat i recorda l’aposta de la institució per l’esport de base, femení i inclusiu

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident Jordi Latorre i els diputats i diputades Jordi Verdú, Helena Martínez, Joan Gilart i Maria Burrell, ha rebut aquest dimecres, a la Sala polivalent de la Diputació de Lleida, les integrants del CB Lleida que el cap de setmana passat van assolir l’ascens a Lliga 2 després d’haver-se proclamat campiones de Catalunya, encapçalats per la presidenta de l’entitat, Anna Estrada, i el tècnic de l’equip, Albert Puig.

Durant la seva intervenció, Joan Talarn ha recordat que “el CB Lleida és un dels exemples que millor demostren l’aposta de la Diputació de Lleida per l’esport de base, femení i inclusiu, així com una punta de llança del talent lleidatà en matèria esportiva i social”.

Tant la presidenta del club, Anna Estrada, com l’entrenador de l’equip, Albert Puig, han agraït el suport de la Diputació i han posat de manifest que a Lleida l’esport femení està competint en categories fins i tot superiors als d’equips masculins.

El CB Lleida es va fundar l’any 1984 amb la intenció que la ciutat comptés amb un club de bàsquet femení. Després d’uns anys on va compaginar la presència d’equips femenins i masculins, en l’actualitat només compta amb equips femenins. El club participa amb 16 equips en categories que van des de sènior a preminis i escola.

Lleida, 23 de juny de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat