Recepció de l’Asisa Borges Vall, campió de la Superdivisió de tennis taula

ctt borges 1

ctt2

ctt3

El president Joan Talarn rep la delegació de l’entitat borgenca que s’ha proclamat campiona de la màxima categoria dels tennis taula estatal en una final disputada contra l’Arteal de Santiago de Compostela 

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha rebut aquest dijous els components del primer equip del Club Tennis Taula Borges, encapçalats pel seu president, Enric Vall; els components del primer equip Marc Duran i Joan Masip i l’entrenador, Josep Lluís Andrade.

L’Asisa Borges Vall ha culminat una temporada espectacular amb la consecució el passat 30 d’abril del campionat de la Superdivisió del tennis taula masculí davant l’Arteal Santiago, sumant, d’aquesta manera, el segon títol a les seves vitrines al que ja van aconseguir l’any 2011. A més, enguany, ha aconseguit el doblet amb el trofeu de la Copa del Rei, assoliit el passat 10 de març a Santander, contra el Caja Sur Priego de Còrdova per 3-2, i repetint la gesta ja aconseguida els anys 2013 i 2017.

L’entitat borgenca ha completat l’equip aquesta temporada completa  amb el suec Viktor Brodd i Alberto Lillo.

La recepció ha tingut lloc a la Sala Viladrich del Palau de la Diputació i ha comptat amb l’assistència de la diputada Helena Martínez i el diputat Carles Gibert.

Lleida, 12 de maig de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat