Recepció al Club Tennis Taula Borges

TennisTaula

Han ofert al president de la Diputació, Joan Talarn, el títol de Copa del Rei assolit el passat mes de març a Jaén contra el Priego de Còrdova 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del diputat de Salut Pública i Esports, Òscar Martínez, ha rebut aquest dilluns, a la Sala Viladrich del Palau provincial, els representants del Club Tennis Taula Borges, encapçalats pel seu president, Enric Vall, amb motiu de proclamar-se campions de la Copa del Rei el passat mes de març contra el Priego de Còrdova.

A la recepció hi han assistit també el  també vicepresident del club i president de la representació territorial de Lleida de la Federació Catalana de Tennis Taula, Francesc Solans, i l’entrenador, director tècnic i jugador de l’equip de Divisió d’Honor, Josep Lluís Andrade.

Els borgencs es van imposar en una final ajustadíssima disputada a Jaén al conjunt andalús per 3-2, i que va suposar que el Borges revalidés el títol aconseguit l’anterior temporada.

Talarn ha agraït el treball que fa el club, no només a través dels èxits esportius del primer equip, sinó per la promoció de la base, essent una entitat esportiva de referència a la comarca de les Garrigues. També l’ha felicitat per portar el nom de les Borges Blanques i Lleida per tot arreu, quan defensen els colors del club a l’Estat espanyol i a l’estranger.

Lleida, 13 de novembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat