Recepció a la Diputació de Lleida de la gimnasta Àngela Mora

angelamora1

angelamora2

angelamora3

angelamora5

Ha estat la primera gimnasta amb síndrome de Down que ha competit al Campionat d’Espanya absolut de gimnàstica artística 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat de la diputada Helena Martínez i del diputat Jordi Verdú, ha rebut aquest dilluns a la Sala polivalent la gimnasta Àngela Mora, del Club Gimnàstic FEDAC Lleida.

Mora –que ha vingut acompanyada de les seves companyes d’equip, dels seus pares i de la seva entrenadora, Maribel Moncasi– ha estat la primera gimnasta amb síndrome de Down que ha competit al Campionat d’Espanya absolut de gimnàstica artística.

Talarn ha destacat que “el Club Gimnàstic FEDAC Lleida és un clar exemple dels tres eixos de promoció de l’esport que fomenta la Diputació de Lleida: de base, femení i inclusiu”

La gimnasta de Maials, de 17 anys, va participar al campionat estatal que es va celebrar el passat mes de desembre a Pamplona en la categoria Base 2.

Prèviament, l’any 2019, ja havia participat a la Copa Catalana. Aquest curs estudia un itinerari formatiu específic d’auxiliar de vendes i atenció al públic a l’Escola de Treball de Lleida.

Lleida, 7 de març de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat