Recepció a Cervera al pilot Marc Màrquez pel subcampionat del món de Moto2

ORImarcmarques_editora_2_4960_0_1

La ciutat de Cervera ha fet aquest dilluns un homenatge al pilot de motos, Marc Màrquez, que aquesta temporada ha aconseguit el subcampionat del món de Moto2. La competició ha finalitzat aquest diumenge al circuit Ricardo Tormo de València on Màrquez no va poder participar per una lesió ocular.

Cervera ha rebut Màrquez com si hagués guanyat el títol. Els carrers de la capital de la Segarra han viscut la celebració d’un cercavila i posterior un acte de reconeixement a la plaça Pius XII, on s’ha fet l’acte central, en els que s’han visionat vídeos de suport al jove pilot. Els actes han comptat amb l’assistència de la diputada de CiU, Josefina Bernades, així com del Paer en Cap de Cervera, Ramon Royes; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles, el regidor d’Esports, Jaume Carcasona, i directius de Repsol i Caixa Catalunya.

La població de Cervera ha volgut reconèixer la temporada feta per Màrquez que, després d’un inici on el pilot cerverí no va poder puntuar en cap de les tres primeres curses, la seva posterior progressió el va portar a encapçalar la classificació a manca de quatre curses. Les dos caigudes consecutives a Austràlia i Malàisia el van acabar apartant de la lluita pel títol amb l’alemany Stefan Bradl.

Màrquez ha guanyat set curses aquesta temporada als circuits de Le Mans, Assen, Mugello, Sachsenring, Indianápolis, Misano i Motorland (Alcanyís).

Cal recordar que Marc Màrquez va obtenir en títol de campió del Món en la categoria de 125 centímetres cúbics en la temporada 2009-2010.

Cervera, 7 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat