Promocionem un any més els productes de proximitat a la Fira de Sant Miquel

Mostra_culinaria_Fira_St_Miquel_001_SLI

Mostra_culinaria_Fira_St_Miquel_002_SLI

Mostra_culinaria_Fira_St_Miquel_003_SLI

Unes 600 persones han participat a alguna de les activitats gastronòmiques que la corporació lleidatana ha organitzat a la mostra culinària “Aliments del Territori i tu”

Un centenar d’infants han après els beneficis d’una alimentació saludable amb els tallers culinaris pedagògics

La Fira de Sant Miquel és un dels escenaris on la Diputació de Lleida desenvolupa les seves accions de promoció d’hàbits alimentaris saludables a partir de l’educació del gust pels aliments de qualitat. A través del programa “Aliments del territori i tu”, la institució fomenta el consum de productes agroalimentaris de proximitat.

Per aquest motiu, un any més, la Diputació de Lleida ha participat a la Fira de Sant Miquel amb la mostra culinària, un espai que inclou una zona central de showcooking i una altra amb la presència de les diferents comarques lleidatanes i els seus productes gastronòmics. En total, han estat representats fins a 369 productors de la demarcació de Lleida.

Del 24 al 27 de setembre, a l’espai de showcooking, s’han desenvolupat fins a una vintena d’activitats gastronòmiques i culinàries a les quals han assistit unes 600 persones assolint un gran èxit de participació. Les accions han consistit en degustacions, demostracions de cuina, maridatges i tastos guiats de diferents productes procedents de les diverses comarques lleidatanes, com el vi, el formatge, la fruita, la cervesa o la mel.

A aquestes 600 persones, s’ha d’afegir el centenar de nens i nenes que han participat a les activitats per a infants que també s’han organitzat en el marc de la mostra “Aliments del territori i tu” de la Fira de Sant Miquel. L’espai ha acollit fins a quatre tallers de cuina entre dijous i divendres per a nens d’entre 6 i 12 anys de la mà de l’empresa Petit Xef.

El diputat Paco Cerdà ha participat aquest diumenge a l’acte de cloenda de la Fira de Sant Miquel, que ha rebut la visita d’unes 150.000 persones, segons el balanç de Fira de Lleida.

Lleida, 27 de setembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat