Promocionem l’oferta turística al Saló B-Travel de Barcelona

Reñe_inauguracio_B_travel_002_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit a la inauguració del certamen, on la corporació hi participa dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme

Reñe_inauguracio_B_travel_001_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit a la inauguració del certamen, on la corporació hi participa dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit a la inauguració del certamen, on la corporació hi participa dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme

El Patronat de Turisme participa també a la fira MotoOh!, on donarà a conèixer la marca “Moturisme Ara Lleida” adreçada als motoristes

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Turisme, participa del 15 al 17 d’abril a la fira B-Travel, en la que promociona l’oferta turística del conjunt de les comarques de Lleida dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (ACT).

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest divendres el saló que acull Fira de Barcelona i que ha estat inaugurat pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget.

La Diputació de Lleida compta amb un espai de 64 metres quadrats, on hi són representades les comarques lleidatanes sota les marques de Pirineus i Terres de Lleida.

L’oferta turística del conjunt de les comarques de Lleida en turisme familiar, cultural, rural, enogastronòmic, de natura i d’aventura, entre d’altres opcions turístiques, es donarà a conèixer a través de l’eix B-Experience. Aquest eix inclou les experiències per emocionar al viatger vinculades amb cinc grans tendències del sector denominades B-Happy, B-Special, B-Culture, B-Adventure i B-Delicious.

L’objectiu d’aquesta acció és captar i fidelitzar el públic de proximitat perquè visiti i gaudeixi de Lleida durant les seves escapades de cap de setmana, ponts festius i vacances d’estiu.

En el marc de la fira també es donarà a conèixer la Guia Gastronòmica del Pirineu i Terres de Lleida, una publicació editada en català, castellà, francès i anglès. Aquesta guia recull totes les fires gastronòmiques  de la demarcació, un calendari gastronòmic, distintius de qualitat i receptes amb els productes propis de les comarques lleidatanes.

Entre les accions de dinamització que es porten a terme al B-Travel, hi ha un túnel sensorial, un espai pioner de màrqueting sensorial, en què el visitant viurà sensacions úniques a través de la vista, l’oïda i l’olfacte. En aquest sentit, es projectarà un vídeo genèric de les comarques lleidatanes i un altre dels projectes “Benvinguts!” i “Moturisme Ara Lleida”.

Durant tota la jornada d’avui, a l’estand del Patronat, s’oferirà un 10% de descompte en tots els paquets experiencials elaborats a partir del programa de microconsultoria desenvolupat a les Terres de Lleida.

La Diputació de Lleida també mantindrà un espai propi dedicat al Club d’Amics de Lleida, que impulsa el mateix Patronat de Turisme i que disposa de més de 35.000 socis, els quals tindran dret a una entrada gratuïta al saló en virtut de l’acord del Patronat de Turisme amb Fira de Barcelona.

Turisme amb moto

La Diputació de Lleida també serà present al saló MotoOh!, l’esdeveniment més representatiu i dinàmic del món de la moto que es desenvoluparà del 15 al 17 d’abril a Fira de Barcelona. La Diputació difondrà el projecte turístic “Moturisme Ara Lleida” i les rutes estructurades que hi ha al Pirineu i les Terres de Lleida i els serveis especialitzats dirigits als amants de la moto, la carretera i el turisme.

La marca turística “Moturisme Ara Lleida” està destinada a posar en valor i divulgar de manera específica el segment del turisme vinculat amb els aficionats a viatjar amb moto. Actualment, a la demarcació de Lleida hi ha 40 establiments d’allotjament turístic i 28 d’altre tipus (restauració, cafeteries, o museus) que inclouen serveis específicament pensats per atendre les necessitats i facilitar al màxim la comoditat al turista motoritzat.

 

Barcelona, 15 d’abril de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat