Promoció del turisme actiu de Lleida a Londres

Reñé_Fira_Turisme_Londres_2017 WEB

La Diputació de Lleida organitzarà a la primavera una jornada formativa amb la presència del president de l’Associació de Touroperadors Independents Britànics

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, l’Agencia Catalana de Turisme i l’Associació de Touroperadors Independents Britànics han acordat aquest dissabte a Fira Adventure Travel Show Londres la celebració d’una jornada formativa a Lleida on s’abordarà com atreure turisme d’aventura procedent del Regne Unit. Se celebrarà aquesta primavera i es preveu comptar amb la presència del màxim responsable de l’Associació de Touroperadors Independents Britànics (AITO), Dereck Moore, en representació d’aquesta entitat que aglutina més de 140 touroperadors associats.

L’acord és fruit de la reunió de treball que el Patronat de Turisme ha mantingut amb el Centre de Promoció Turística de Catalunya a Londres, que dirigeix Vicenç Capdevila.

Així mateix, i en el marc de la fira, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit a la presentació de l’oferta turística que l’Agència Catalana de Turisme ha ofert de Catalunya i on ha intervingut el mateix director del CPT, Vicenç Capdevila, i l’alpinista i empresària fundadora de la firma Kabi amb seu a la Val d’Aran, Edurne Pasabán, que ha explicat als assistents la potencia del Pirineu de Lleida alhora que ha relatat la seva experiència a l’Everest.

A la Fira Travel Show Londres hi és present el Patronat de Turisme de Lleida per promocionar els esports d’aventura en mercat anglès. En termes generals, cal recordar que Catalunya va rebre l’any passat 1,8 milions de turistes procedents del Regne Unit.

Londres, 21 de gener de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat