Promoció dels productes de proximitat a Sant Josep

Productes_proximitat_FIra_St_Josep_2015_001_SLI

Promoció dels productes de proximitat a Sant Josep

Més d’una vintena d’activitats relacionades amb la cuina i la gastronomia ompliran l’estand de la Diputació de Lleida

En el marc del certamen firal també es lliurarà la nova guia de la Diputació de Lleida

Sota el paraigües de la iniciativa “Aliments del territori i tu”, la Diputació de Lleida promociona un any més a la 144ena Fira de Sant Josep de Mollerussa els productes de qualitat de les comarques lleidatanes.

Entre el 17 i el 20 de març, la Diputació de Lleida hi serà present a la fira amb un estand que agruparà gairebé 200 productors de proximitat de les comarques lleidatanes. Com en anteriors edicions es reservarà un espai central on els visitants podran participar en més d’una vintena d’activitats relacionades amb la cuina i la gastronomia.

Els productes de qualitat i proximitat seran els protagonistes d’aquestes activitats que inclouran tallers per a infants “Pizza Calzone farcida de poma”, tastos guiats i degustacions de formatges artesans de l’Urgell amb maridatge de melmelades del Pla d’Urgell, degustació de vins i cava DO Costers del Segre, elaboració de roses de galeta i d’arrugats, tallers d’infusions i tastos guiats de cervesa artesana, de mels i d’olis.

També es faran demostracions de cuina i elaboració de plats com l‘anomenat “Sotabosc dolç amb boira aromàtica”, a càrrec del cuiner Marc Lorés, del Restaurant Cal Xirricló de Balaguer, que va rebre el Premi al millor plat creatiu al certamen gastronòmic Madrid Fusión.

En el marc de la Fira de Sant Josep també es lliurarà la nova guia de la Diputació de Lleida.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, serà l’encarregat d’inaugurar el Saló de l’Automòbil de Mollerussa dijous, 17 de març a les 17 hores.

Lleida, 11 de març de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat