Programa de la jornada FERRMED Lleida 2017

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

El president de la Diputació, Joan Reñé, presidirà l’obertura de la Jornada FERRMED Lleida 2017, que la Diputació de Lleida i l’associació FERRMED han organitzat per aquest dijous, 30 de març de 2017 a la Sala Leandre Cristòfol de la Llotja de Lleida amb un programa que adjuntem i que reunirà representants d’Europa, del Govern espanyol, del Govern Català, Navarrès i Basc, així com també responsables de les principals terminals logístiques dels eixos Mediterrani i Atlàntic, així com dels ports situats al Mediterrani i el Cantàbric.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, clourà la jornada juntament amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el coordinador del Corredor del Mediterrani, Juan Barios; Pawel Stelmaszczyk, de DG MOVE de la Comissió Europea, i el vicepresident primer de FERRMED per a Espanya i president de la Fundació ProAVE, Federico Félix.
Inauguració de la jornada i atenció als mitjans de comunicació
La inauguració serà a les 9.00 hores comptarà amb la participació el president de FERRMED, Joan Amorós; del diputat al Parlament Europeu, Ramon Tremosa, i del Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.
També hi seran el vicepresident de Desenvolupament Econòmic del Govern de Navarra, Manuel Ayerdi; el viceconseller de Transports del Govern Basc, Antonio Aiz, i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó.
L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 10.30 hores, coincidint amb la pausa cafè prevista i després de l’acte d’obertura i de la primera conferència sobre el volum de tràfic ferroviari existent i potencial.
Cloenda de la jornada
L’acte de cloenda està previst a les 14.00 hores i estarà presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull. També intervindran el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el coordinador del Corredor del Mediterrani, Juan Barios; Pawel Stelmaszczyk, de DG MOVE de la Comissió Europea, i el vicepresident primer de FERRMED per a Espanya i president de la Fundació ProAVE, Federico Félix.

PROGRAMA
• 9.00 hores. Acte d’obertura de la Jornada FERRMED Lleida 2017
Presidida pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé

• 10.30 hores. Atenció als mitjans de comunicació
Coincidint amb la pausa cafè de la jornada

• 14.00 hores.- Acte de cloenda de la Jornada FERRMED Lleida 2017
Presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull

Descarrega’t el programa complet amb pdf aquí

Programa Jornada FERRMED Lleida 2017Programa Jornada FERRMED Lleida 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat