Primeres millores al camí entre Vilanova de Bellpuig i l’antiga N-II a Golmés

Millores al camí de Vilanova de Bellpuig

Millores al camí de Vilanova de Bellpuig

Millores al camí de Vilanova de Bellpuig

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, participa a la festa de la Gent Gran del municipi i posa en valor aquesta actuació que permet eliminar punts perillosos

L’obra finalitzarà en el termini d’un any i té un pressupost de 927.000 euros

Les obres de millora del camí que enllaça Vilanova de Bellpuig i la carretera N-II, al seu pas per Golmés, es troben en la segona fase, tal com ha explicat aquest diumenge el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, en una visita a Vilanova de Bellpuig. El projecte està finançat per la Diputació de Lleida amb 927.000 euros i contempla tres fases, que han d’estar enllestides per a la primavera de l’any vinent.

Reñé s’ha mostrat satisfet d’un projecte que respon “a una reivindicació històrica dels dos pobles” i que augmentarà la seguretat en el trànsit en corregir diverses parts del traçat i eliminar punts crítics.

“Vilanova de Bellpuig ha patit històricament aquest dèficit en la connexió amb l’antiga N-II i amb la capital de la comarca, Mollerussa. És, per tant, una petició històrica de l’ajuntament que hem cregut necessària dur-la a terme”, ha reblat.

Per la seva banda, l’alcalde de Vilanova de Bellpuig, Joan Trull, ha agraït el compromís de la institució en aquest projecte. “Aquesta obra no s’hagués pogut fer sense el compromís de Joan Reñé i el suport de la Diputació, que és la institució que ens ajuda en el nostre dia a dia i sense la qual no podríem fer la majoria de coses que fem”, ha afegit.

El president de la Diputació de Lleida ha presidit la Festa Gent Gran de Vilanova de Bellpuig, un acte multitudinari organitzat per l’ajuntament i la llar de jubilats en homenatge als veïns de 80 anys i als matrimonis que celebren les Noces d’Or durant 2015.

Vilanova de Bellpuig, 3 de maig de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat