Presenten el nou calendari solidari d’AREMI 2023

Calendari_AREMI_06

Calendari_AREMI_03

Calendari_AREMI_02

Calendari_AREMI_01

Tretze restauradors de Lleida han col·laborat en aquesta edició donant suport a aquesta entitat del tercer sector

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del diputat Paco Cerdà, ha participat aquest divendres en l’acte de presentació del calendari solidari d’AREMI 2023, que ha tingut lloc a la Sala d’Actes de la Diputació i que ha comptat amb la col·laboració de 13 restaurants de Lleida.

 

Talarn ha estat acompanyat de la presidenta d’AREMI, Maria Mercè Batlle; la regidora de les Persones, Comunitat i Agenda 2030 a l’Ajuntament de Lleida, Mariama Sall, i el director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Lleida, Joan Segura.

 

Joan Talarn ha destacat que “AREMI és una d’aquelles entitats del tercer sector que més enllà de la feina que realitzen en favor de les famílies amb persones amb paràlisi cerebral ens fa sentir l’orgull de pertànyer a aquesta ciutat i a aquesta societat, on no és tan difícil trobar bones persones que fan coses bones per als altres”.

 

Restaurants de diversa tipologia han estat convidats a participar a aquesta iniciativa que pretén, d’una banda, visibilitzar el col·lectiu de persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat, i de l’altra, obtenir fons per comprar i adaptar una nova furgoneta que permeti realitzar activitats complementàries, sortides o excursions, a les persones usuàries de l’Associació.

 

A cadascun dels restaurants se li ha demanat una recepta senzilla que s’ha inclòs al mes que li correspon al calendari, que es complementa amb una foto de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, usuàries de l’entitat, feta en cadascun dels restaurants de Lleida.

 

Els restaurants que participen en aquesta iniciativa són: Pinot Gastroteque, La Masia, restaurant del Club Tennis Urgell, La Piemontesa, Saroa, restaurant del Champion Horse, Palermo, La Dolceta, Can Rúbies, Carballeira, Tòfol, Beats Soul i Bokoto.

 

Durant l’acte també han intervingut el director general d’AREMI, Santi Atienza, i la cap de comunicació, Elisenda Ros.

 

Lleida, 18 de novembre de 2022

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat