Presentació dels reconeixements a esportistes i entitats que van destacar l’any 2018 a les comarques de Lleida

Presentació reconeixement esportistes i entitats

La delegació del Govern de la Generalitat a Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació dels reconeixements a entitats i esportistes que van destacar a les comarques de Lleida l’any 2018. El president de la Diputació, Joan Talarn, ha participat en un acte que ha comptat amb les intervencions del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; el regidor d’Esports de la Paeria, Sergio González; i l’autora de la litografia que es lliurarà als guardonats, Eugènia Besora.

 

Durant la seva intervenció Talarn ha destacat la necessitat que les administracions públiques apostin per la promoció de la pràctica esportiva, tant des d’un punt de vista social com de la de tenir uns hàbits saludables.

 

En aquest sentit ha recordat que aquest homenatge anual de la Generalitat a l’esport lleidatà, tant en el seu vessant educatiu com en el de competició, és una magnífica i necessària iniciativa de reconeixement a l’esforç d’esportistes, clubs i equips; però també, a un entorn familiar que ho fa possible i que sempre és al peu del canó, preparat per a ajudar.

Finalment ha fet referència al component d’agent dinamitzador que suposa la pràctica esportiva tenint en compte les nombroses competicions comarcals, locals i escoles esportives que se celebren a les comarques de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran.

 

L’acte de lliurament es farà aquest dimecres al Teatre de la Llotja de Lleida a partir de les 19.00 hores.

 

Lleida, 23 de setembre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat