Presentació del vídeo del 3r Festival No Surrender de Vilanova de Bellpuig

No Surrender-web

S’ha fet aquest dijous amb l’assistència, entre d’altres, del vicepresident quart de la Diputació, Ferran Accensi, i de la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol a l’espai cerveser de San Miguel

 

L’espai cerveser de San Miguel, ubicat al Centre de Producció de Mahou-San Miguel a Lleida, ha estat l’escenari que acollit aquest dijous la presentació del vídeo de la tercera edició del No Surrender Festival, el festival d’homenatge a Bruce Springsteen, que es va celebrar el passat 29 de juny a Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell).

 

A l’acte de presentació del vídeo, hi han assistit el promotor del No Surrender Festival i propietari del restaurant ‘L’Estoneta’ de Vilanova de Bellpuig, Josep Maria Pons, el vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol i l’alcaldessa de Vilanova de Bellpuig, Maria Dolors Pascual.

 

El passat 29 de juny, un total de 1.240 músics (cantants, guitarres, baixos, bateries, teclats i vents) van interpretar la cançó ‘Glory Days’ de Bruce Springsteen al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig, una petita localitat lleidatana de 1.200 habitants, que va viure de nou un dia gloriós amb la celebració de la tercera edició del No Surrender Festival.

 

Els 1.240 músics participants procedien, tant d’arreu de l’Estat espanyol (Catalunya, Galícia, País Basc, Madrid, València, Andalusia, Mallorca) com de l’estranger (França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Suïssa, EUA i Austràlia). Les actuacions van finalitzar amb la interpretació del tema ‘No Surrender’, que dóna nom al festival i s’ha convertit en l’himne del Festival.

 

Aquest enregistrament, igual que ha passat amb els dos anteriors, es farà arribar al veritable protagonista de l’esdeveniment, el cantant nord-americà Bruce Springsteen. De fet, l’enregistrament de la cançó ‘No Surrender, que dóna nom al festival i es va gravar l’any 2017, ja acumula 1.200.000 visites a la plataforma Youtube.

 

Lleida, 4 de setembre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat