Presentació del Team Tamayo d’Alcarràs que prendrà part a la Titan Desert 2019

L’equip està format per Tano Casals, Diego Tamayo, Rosa Alzamora, Carlos Pardo i Dino Terés

El diputat Paco Cerdà ha participat aquest dimecres en la roda de premsa de presentació de la participació del Team Tamayo del Club Ciclista Dialtamar d’Alcarràs a la Titan Desert 2019. La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació– ha comptat amb les intervencions dels components de l’equip, Tano Casals, Diego Tamayo, Rosa Alzamora, Carlos Pardo i Dino Terés.

Es tracta d’un equip format per participants sense experiència en la cursa com Tano Casals, Carlos Pardo i Dino Terés; i Rosa Alzamora, que enguany celebra els deu anys de la primera participació en aquesta cursa i Diego Tamayo que, a part de sumar la seva cinquena participació, va ser el guanyador l’any 2015.

Precisament per l’experiència d’anteriors edicions, Tamayo ha explicat que aquest any les etapes de desert i sorra, amb els temuts passos de duna són en les primeres etapes, en les quals es barrejarà la importància de tenir una bona navegació. En aquest sentit, ha dit que han estat entrenant per solucionar aquests handicaps de la millor manera possible.

Cerdà, per la seva banda, s’ha mostrat convençut que l’equip farà una bona competició perquè l’experiència de Tamayo en el terrenys ajudarà molt els seus companys d’equip.

Destaca també la participació del jove Carlos Pardo, de 17 anys, guanyador el passat cap de setmana de la Marxa BTT Secans Noguera ‘Cérvola’.

La Titan Desert està considerada una de les curses de BTT per etapes més importants del calendari internacional. Està dirigida a tots els aficionats a la BTT que volen superar-se i viure una experiència única. Un recorregut en el qual preval l’orientació i la resistència a través dels paisatges més increïbles del Marroc amb infinites planes desèrtiques, dunes i muntanyes impressionants.

Lleida, 17 d’abril de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat