Presentació del Llibre sobre ‘Perseguits i salvats’ aquest dilluns a l’IEI

Llibre Perseguits i salvats

invitacio_acte

De Josep Calvet, amb la presència del president Joan Reñé, l’editor Lluís Pagès, i els historiadors Joan B. Culla i Josep Maria Solé i Sabaté 

Diverses investigacions històriques reporten que milers de persones d’origen jueu van creuar el Pirineu de Lleida per fugir de l’Holocaust i la barbàrie nazi. Aquesta és la gènesi del projecte ‘Perseguits i salvats’ impulsat per la Diputació de Lleida i que ha comportat diverses iniciatives com el llibre ‘Fugint de l’Holocaust’, de l’historiador Josep Calvet, i editat per Editorial Milenio.

El llibre serà presentat aquest dilluns, 13 d’abril, a l’Aula Magna de l’IEI, a les 19.30 hores, amb la participació del seu autor; de Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida; de Joan B. Culla, historiador i professor d’Història Contemporània a la UAB; Josep Maria Solé i Sabaté, director de l’IEI; i Lluís Pagès, editor.

La presentació forma part dels actes que ha programat la Diputació de Lleida per celebrar Sant Jordi 2015. Així mateix, també es repetirà aquesta mateixa setmana a la ciutat de Tel Aviv, a Israel, en el marc d’una acció internacionalitzadora del projecte de recuperació memorialística ‘Perseguits i Salvats’ que durà a terme la Diputació de Lleida.

Lleida, 12 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat