Presentació del Llibre Blanc 2012 de la Premsa Comarcal

ORIfoto_presentacio_llibre_blanc_de_la_premsa_comarcal_editora_2_5571_0_1

El president de la Diputació, Joan Reñé, ha presidit la presentació del Llibre Blanc 2012 de la Premsa Comarcal (ACPC), que ha tingut lloc aquest dimarts a la sala de premsa de la Diputació de Lleida.

Durant la seva intervenció, Reñé ha destacat el voluntariat que molt sovint hi ha a les redaccions de les publicacions locals i comarcals, així com també el fet que moltes d’aquestes edicions són a càrrec d’ajuntaments o associacions.

Reñé també ha fet referència a la importància d’aquests mitjans a les comarques de Lleida i ha recordat que des de la Diputació es convoca anualment una línia d’ajuts a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, que enguany s’ha resolt amb 58 peticions aprovades, tal com s’ha informat recentment.

A la presentació també han intervingut el vicepresident de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal, Juan Cal; el president d’aquesta mateixa entitat, Carles Ayats, i l’autor del Llibre Blanc, Enric Yarza, que ha fet un resum de la radiografia d’un sector que té 122 capçaleres arreu de Catalunya, 21 de les quals a les comarques de Lleida.

Lleida, 23 d’octubre de 2012

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat