Presentació del IV Torneig de futbol de benjamins Memorial Antoni Bosch

ORImemorial_bosch-01_editora_2_4902_0_1

La sala de premsa de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació del IV Torneig de futbol de benjamins Memorial Antoni Bosch, que se celebrarà el 8 d’octubre al camp d’esports municipal de Torregrossa (Pla d’Urgell). El torneig està organitzat per l’Escola de Futbol Intercomarcal i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torregrossa.

La presentació ha comptat amb la participació de l’alcalde de Torregrossa, Josep Maria Puig; del president de l’Escola de Futbol Intercomarcal, Josep Gallart; del coordinador de l’Escola de Futbol Intercomarcal, Carles Gelonch, i del representant de l’Associació de nens amb càncer – AFANOC, Carles Rubió.

El torneig es va crear en memòria del desaparegut Antoni Bosch, mort en accident de trànsit al maig de 2008, amb l’objectiu de retre homenatge a la figura d’una persona que dedicava bona part del seu temps a entrenar els equips de l’Escola de Futbol Intercomarcal.

En aquesta edició participaran el FC Barcelona, l’Escola de Futbol Intercomarcal A i B, l’Espanyol, el Nàstic Tarragona, el Lleida Esportiu, el CFL Mollerussa, el CF Montblanc, l’Atlètic Segre i el CF La Rapitenca.

La competició, que començarà a les 10 del matí, es disputarà en dos grups de cinc equips, dels quals els dos primers es classificaran per les semifinals. Els partits tindran una durada de 20 minuts dividits en dos parts de 10, amb 5 minuts de descans entre parts, tret de la final que es farà a 15 minuts per part i serà arbitrada per Xavier Estrada.

En finalitzar la competició es farà la presentació oficial de tots els equips del planter de l’Escola de Futbol Intercomarcal al mateix recinte esportiu.

Lleida, 6 d’octubre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat