Presentació del Fòrum del Porcí de Lleida, ‘Suibus’ 2011

ORIlleidaporc_2011_editora_2_5003_0_1

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha participat aquest dimarts en la roda de premsa de presentació del Fòrum del Porcí de Lleida ‘Suibus’, que se celebrarà el proper 1 de desembre al Palau de Vidre dels Camps Elisis de Lleida.

El Fòrum comptarà amb les intervencions de Pep Font (soci de SIP Consultors), que parlarà sobre el preu del pinso i la situació econòmica del porcí, i Jaime Nolan-Miralles, de l’empresa FC Stone Group Inc, que tractarà sobre la cobertura de riscos i volatilitat dels preus dels cereals als mercats de futur.

En la roda de premsa de presentació de la jornada, el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha destacat que es tracta d’una jornada molt interessant, ja que el sector porcí és estratègic a l’Estat espanyol i encara més a les comarques lleidatanes.

L’objectiu d’aquesta jornada és convertir-se en un fòrum de debat i d’intercanvi d’experiències entre professionals del sector porcí, la indústria ramadera i de transformació, la professió veterinària, el món acadèmic i les administracions públiques.

‘Suibus’, del llatí sus, suis (porc), fa referència a tot el que està relacionat amb el porc, i en aquest cas concret, inclou tots els professionals i empreses que treballen en el sector del porcí.

Amb una cabanya de 40 milions de caps, i una producció porcina de 3,3 milions de tones, l’estat espanyol és el quart major productor de porcí del món, només per darrere de la Xina, els EUA i Alemanya.

Lleida, 29 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat