Presentació del Campionat d’Europa d’Automodelisme Gran Escala Tot Terreny 2013

ORIpresentacio_campionat_automodelisme_001_vr_editora_2_6014_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació del Campionat d’Europa d’Automodelisme Gran Escala Tot Terreny 2013 (categories 4×2 i 4×4), que se celebrarà del diumenge 21 al dissabte 27 de juliol al Circuit "El Saladar" d’Alcarràs (Segrià).

L’acte ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs, Àlex Planas; del president del Club, Àlex Bravo, i de Jaume Alòs, membre de l’organització.

El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo, ha indicat que es calcula que diàriament passaran unes 400 persones pel circuit i que aquesta prova suposa una gran oportunitat per totes les marques de vehicles, rodes, motors i electrònica per demostrar el treball que fan durant tot l’any per aconseguir el títol europeu.

El Campionat d’Europa d’Automodelisme, amb un pressupost de 23.000 euros, comptarà amb la participació de més de 130 pilots procedents de 14 països i entre els quals hi ha mitja dotzena de lleidatans.

El president del Club, Àlex Bravo, ha explicat que aquest campionat compta amb una prova única durant l’any per proclamar el millor pilot d’Europa i que es tracta de la cursa més important d’aquesta categoria que s’organitza.

L’automodelisme està dividit en diferents categories, com són tot terreny i pista (asfalt) i amb diferents escales: 1/10, 1/8 i gran escala. El circuit d’Alcarràs acollirà la prova de Gran Escala Tot Terreny, la qual cosa significa que serà la primera vegada que se celebrarà aquest campionat a l’Estat espanyol.

El campionat comptarà amb persones molt reconegudes en aquest àmbit en els punts mes estratègics de l’organització, com Javier Llobregat com a cap de l’equip de cronometratge (persona que ha estat cronometrant les 24 de Le Mans), Alfonso Pineda com a director de cursa (nombrat entre els 3 millors directors d’Europa), Dallas Mathiesen com a Primer Àrbitre (president de la Federació Europea i Internacional) i Carlos Gomez com a Segon Àrbitre (vice-president de la Federació Internacional). La cursa també comptarà amb membres del club que faran tasques de control, de verificació i ajudants de direcció de cursa i cronometratge.

Lleida, 15 de juliol de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat